Το ιατρείο

To oφθαλμολογικό ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο. Διαθέτει οφθαλμολογική μονάδα με σχισμοειδή λυχνία και λυχνία Javal.Επίσης διαθέτει  non contact τονόμετρο για ανώδυνη μέτρηση πίεσης, ρεφρακτόμετρο και αυτόματο φορόπτερο για ταχεία και ακριβή μέτρηση διαθλαστικών ανωμαλιών, ρετινόμετρο για προεγχειρητική πρόβλεψη οπτικής οξύτητας στην εγχείρηση καταρράκτη, οπτικά πεδία για διάγνωση βλαβών του οπτικού νεύρου καθώς και όλα τα μικροεργαλεία που συμπληρώνουν τον εξοπλισμό ενός οφθαλμιατρείου(απλό τονόμετρο, άμεσο και έμμεσο οφθαλμοσκόπιο κ.λ.π.).

Ακόμα στο ιατρείο υπάρχει η δυνατότητα μικροεπεμβάσεων σε ειδική αίθουσα όπου υπάρχουν  πλήρη σετ μικροχειρουργικής καθώς επίσης και κλίβανος αποστείρωσης τελευταίου τύπου.

Να σημειώσουμε επίσης ότι για τον έλεγχο και των πλέον δύσκολων περιστατικών το ιατρείο είναι συνδεδεμένο με τα πλέον ειδικά κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα οποία μπορεί να γίνει άμεση παραπομπή για αντιμετώπισή τους.

Το ιατρείο έχει εμβαδόν 105 τ.μ., διαθέτει δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και πλήρη γραμματειακή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.  

Οι τιμές των ιατρικών υπηρεσιών είναι τέτοιες ώστε να μπορούν άνετα να έρχονται όλα τα κοινωνικά στρώματα σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και να μπορούν να λύσουν το πρόβλημα που τους απασχολεί χωρίς να σκεφθούν τον οικονομικό παράγοντα.

Βασική αρχή και προτεραιότητα του ιατρείου είναι ο ασθενής και όχι το κέρδος. 

 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

1) Διαθλαστικός έλεγχος 

2) Έλεγχος βλεφάρων και κερατοειδούς στη σχισμοειδή λυχνία

3) Ορθοοπτική μελέτη

4) Τονομέτρηση με non-contact τονόμετρο

5) Παχυμετρία

6) Οπτικά πεδία

7) Εκτίμηση δακρυϊκής στιβάδας

8) Βυθοσκόπηση με άμεσο και έμμεσο οφθαλμοσκόπιο 

9) Έλεγχος εφαρμογής φακών επαφής

10) Έλεγχος χρωματικής αντίληψης