Γιατί να μας επιλέξετε

 

Γιατί  τα μάτια μας είναι ένα από τα βασικότερα όργανα για μια αρμονική και δημιουργική διαβίωση και απαιτούν την καλύτερη φροντίδα.

Γιατί οι παθήσεις των οφθαλμών δεν αποτελούν πλέον «πρόβλημα» αλλά αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας.

Γιατί στο ιατρείο μας έχουμε σαν στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών, με σύγχρονο εξοπλισμό, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε ένα άνετο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Γιατί ο υπεύθυνος Χειρουργός Οφθαλμίατρος Αντώνης Παπαντωνίου, με μεγάλη εμπειρία, συνεχή επιστημονική ενημέρωση και ενεργό συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, ελληνικά και διεθνή, αναλαμβάνει προσωπικά την εξέταση, τη διάγνωση και τη θεραπεία του κάθε ασθενή, μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας, κατανόησης, σεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Γιατί σε μας θα έχετε την απόλυτη προσωπική φροντίδα για τα μάτια σας και παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε χωρίς καμία περαιτέρω δική σας ενασχόληση τις ομορφιές της Αθήνας μιας πόλης με τεράστιο ιστορικό πλούτο.

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο το υψηλό επίπεδο εμπειρίας των Ελλήνων γιατρών όπως επίσης και η απαράμιλλη ομορφιά της Ελλάδας που φιλοξενεί εκατομμύρια  τουριστών κάθε χρόνο

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να παρέχουμε  στον επισκέπτη υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες ενώ παράλληλα του παρέχουμε τη δυνατότητα να απολαύσει τη διαμονή του στην Αθήνα την πρωτεύουσα της Ελλάδας, τη χώρα που είναι στους 10 καλύτερους παγκοσμίως τουριστικούς προορισμούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας του μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο τουριστικό πακέτο 7 ημερών το οποίο καλύπτεται απόλυτα από το κόστος της  θεραπείας.

Στόχος μας είναι να έρθετε στην Ελλάδα για να χειρουργήσετε τα μάτια σας χωρίς να  έχετε οποιοδήποτε άγχος για τη διαμονή σας, το φαγητό σας, τις μετακινήσεις σας, τις ξεναγήσεις σας.

Υψηλού επιπέδου Έλληνες γιατροί θα κάνουν το καλλίτερο δυνατό για τα  μάτια σας (θα αναλάβουν να διαχειριστούν με απόλυτη συνέπεια το οφθαλμικό σας πρόβλημα) ενώ φιλικό προσωπικό  θα φροντίσει να έχετε μια ευχάριστη διαμονή εσείς και ο  συνοδός σας παρέχοντας πλήρως εξοπλισμένη  οικία  , για αποκλειστική χρήση από εσάς κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, σε μια από τις καλύτερες περιοχές  στο κέντρο της Αθήνας στους πρόποδες της Ακρόπολης, λίγα λεπτά με τα πόδια από όλα τα σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα.  Δείτε το τουριστικό πακέτο.